TaitajaRekry

Taitaja2019 -tapahtumassa työnantajat ja työnhakijat kohtaavat!

Näin se hoituu

Työnhakijat voivat laatia oman osaamisprofiilinsa Tiituksen palveluun. Samoin työnantajilla on mahdollisuus luoda työnantajaprofiili ja julkaista avoimia työpaikkoja palvelussa.

Taitaja2019 -tapahtuman messualueella Joensuu Areenassa sijaitsee Rekrypiste, jossa asiantuntijat kertovat ja opastavat palvelun käytössä.

Tule rohkeasti paikan päälle! Huom. Sitä ennenkin voit olla jo yhteydessä:

  • Pälvi Malinen, Riveria, palvi.malinen@riveria.fi, 050 441 2271
  • Eine Paldan, Riveria, eine.paldan@riveria.fi, 050 542 3710
  • Niklas Litmala, Tiitus Group Oy, niklas.litmala@tiitus.fi, 044 575 7358

 

Kilpailijoille: Työllistä itsesi Taitajissa!

Sinun on mahdollista työllistyä Taitaja2019 -tapahtuman aikana. Laadi henkilökohtainen osaamisprofiilisi Tiitukseen, jossa voit selata sekä hakea avoimia työpaikkoja. Palvelussa Taitaja2019 yhteistyökumppanit, Pohjois-Karjalan alueen yritykset sekä Tiituksen kumppaniyritykset ympäri Suomea tarjoavat Sinulle avoimia työmahdollisuuksia.

Ohje profiilin luomiseen

Sovelluksen kautta pääset helposti tutustumaan työnantajien tarjoamiin työmahdollisuuksiin sekä projekteihin ja voit lähettää oman profiilisi yritykselle nähtäväksi. Osaamisprofiilissasi voit esitellä osaamistasi monipuolisesti mm. esittelyvideon, kuvien tai tekemiesi projektien avulla. Sovellus ehdottaa sinulle osaamistasi vastaavia työtehtäviä ja voit hakea työpaikkoja sovelluksen kautta.

Työnantajat ilmoittavat avoimia työmahdollisuuksia palvelussa. Lisäksi he pystyvät hakemaan osaajia suoraan sovelluksen kautta, joten oman osaamisprofiilin luomiseen kannattaa panostaa!

Rekrypiste käytettävissäsi

Riverian uraohjaajat sekä Tiituksen edustajat ovat tavoitettavissa Taitaja2019 -tapahtuman aikana Rekrypisteellä, joka sijaitsee areenan messualueella. Autamme Sinua osaamisprofiilin laadinnassa ja saat vinkkejä työnhakuun sekä uramahdollisuuksiin.

Tiituksen lupaus kilpailijoille

Tiitus lupaa auttaa jokaista Taitaja2019 kilpailijaa uusien työmahdollisuuksien löytämisessä myös kisojen jälkeen.

Kilpailijat saavat kevään 2019 aikana vielä tarkempaa tietoa työllistymisen mahdollisuuksista joukkueenjohtajiensa kautta.

 

Työnantajille: Työllistä osaaja Taitajissa!

Hyvä työnantaja, Sinulla on mahdollisuus rekrytoida nuoria huippuosaajia Taitaja2019 -tapahtumassa.

Tiituksen kautta voit tarjota työmahdollisuuksia sekä erilaisia projekteja Taitaja-kilpailijoille sekä muille nuorille, jotka ovat laatineet profiilin rekry-sovellukseen. Helppo tapa löytää sopiva osaaja tarpeeseesi!

Taitaja2019 -tapahtumassa käytettävissäsi on haastattelutila, mikäli haluat sopia tapaamisen kilpailijan tai muiden työnhakijoiden kanssa. Haastattelutilan voit varata käyttöösi Rekrypisteeltä, joka sijaitsee areenan messualueella.

Työnantajaprofiilin tekeminen on helppoa

Rekisteröidy palveluun ja saat heti käyttöösi henkilökohtaiset tunnukset.. Luo palveluun yritysprofiili ja valitse toimialueiksi Tiituksen yleinen sekä haluamiesi oppilaitoksien toimialueet. Julkaistuasi työpaikkailmoituksen työnhakijat näkevät sen omalla mobiililaitteellaan tai verkossa ja voivat lähettää oman profiilinsa helposti yritykselle nähtäväksi. Tutustu hakijoihin ja katso miten he vastaavat asettamiisi vaatimuksiin ja toiveisiin. Voit myös selata osaamisprofiileja palvelussa ja lähettää yhteydenottopyyntöjä sinua kiinnostaville hakijoille.

Rekrypisteen infotaululla näytetään avoimia työpaikkoja sovelluksesta. Mikäli haluat, että yrityksesi avoin työpaikka näkyy infotaululla, ole yhteydessä Rekrypisteen henkilöstöön. Rekrypisteellä sinua palvelevat Tiituksen edustajat sekä Riverian uraohjaajat. Autamme sinua työpaikkailmoitusten laadinnassa ja palvelun käyttöönotossa.

Taitaja-barometri

Tiitus tuottaa verkossa seurattavaa Taitaja-barometriä, jossa opiskelijoilta, opettajilta sekä yrityksiltä kysytään kysymyksiä työllistymiseen ja osaamiseen liittyen. Verkossa jokainen pystyy äänestämään ja vaikuttamaan Taitaja-barometrissä kysyttäviin kysymyksiin ennakkoon. Tiitus julkaisee yleisen tiedotteen ja tutkimuksen anonyymien vastausten perusteella.

Lisätietoa: www.tiitus.fi